Zmarta

Att ansöka om företagslån via Zmarta är en kostnadsfri, snabb och smidig process. Din ansökan skickas till flera långivare med bara en kreditupplysning och du kan närsomhelst under processen ta hjälp av deras kunniga rådgivare.

Låna 20 000 - 5 000 000 kr

Ränta från 0.8%

Upp till 5 års återbetalningstid

Ansök om företagslån nu →

Jämför företagslån med Zmarta

För att driva och utveckla ett företag effektivt kan det ibland krävas extern finansiering. Ett företagslån kan vara lösningen på denna utmaning. Med Zmarta kan företag ansöka om lån upp till 5 miljoner kronor genom en enda företagsupplysning hos UC, vilket sparar både tid och resurser. De samarbetar med 11 långivare, vilket innebär att företaget får en mängd olika lån att välja mellan. Att identifiera sig med BankID och godkänna Zmartas användarvillkor är allt som behövs för att komma igång.

Ansökningsprocessen för företagslån hos Zmarta

Låneansökan tar bara några minuter att fylla i hos Zmarta. När ansökan är skickad, delas den med upp till 15 banker och långivare samtidigt. Detta sker med endast en UC-kreditupplysning, vilket är kostnadsfritt och sparar företagets kreditpoäng.

Alla låneerbjudanden samlas på Zmartas hemsida, vilket gör det enkelt för företag att jämföra och välja det bästa erbjudandet för deras specifika behov. I de flesta fall finns pengarna på företagskontot inom 24 timmar efter att lånet har beviljats.

Företagslån – en möjlighet att finansiera företaget

Oavsett rollen i företaget – ekonomiansvarig, marknadschef, säljare eller rådgivare – kan det vara svårt att ha fullständig kunskap om hur företagslån fungerar och när det är lämpligt att ansöka om ett. Det kan finnas flera anledningar till varför ett företag kan behöva ett företagslån, exempelvis för att finansiera en investering, täcka kostnaderna för oförutsedda utgifter, anställa personal, eller för att brygga en finansiell klyfta.

Oavsett behov, kan ett företagslån via Zmarta hjälpa företag att växa, göra nödvändiga reparationer eller hantera oväntade kostnader. Zmartas digitala ansökningsformulär ger svar på bara några minuter, och det är sedan enkelt att jämföra vilket lån som ger bäst villkor och lägsta ränta för företagets ekonomi.

Olika typer av företagslån

Ett företagslån kan ta flera former och användas till en mängd olika ändamål, allt beroende på företagets specifika behov.

Företagslån utan säkerhet

Ett företagslån utan säkerhet liknar ett privatlån utan säkerhet. Det tas ingen säkerhet för långivarna och ansvaret för återbetalningen ligger helt hos låntagaren. Denna typ av lån blir allt vanligare, vilket gäller både för nystartade och etablerade företag. Detta beror främst på ökad konkurrens på marknaden, vilket i sin tur leder till en större villighet att ta risker från långivarnas sida.

Företagslån aktiebolag

Ett aktiebolag är en populär företagsform i Sverige. Ett aktiebolag är en separat juridisk enhet, vilket innebär att det kan ingå i egna juridiska avtal, och bär sitt eget ansvar. Detta ger aktiebolaget möjlighet att själv ansöka om olika lån och krediter.

Företagslån enskild firma

En enskild firma är en av de vanligaste företagsformerna i Sverige. När du ansöker om lån till din enskilda firma, kan du se lånet som ett personligt lån. Det innebär att du har ett personligt ansvar för att hålla avbetalningarna för lån, men även alla andra kostnader.

Företagslån småföretag

Som ägare till ett småföretag kan duAtt ta ut ett företagslån kan komma med många fördelar, men det är viktigt att vara medveten om att företagslån också innebär ett ansvar. Ett företagslån bör ses som en investering i företagets framtid och bör därför användas klokt.

Att ta ut ett företagslån kan hjälpa företaget att växa och expandera. Om du till exempel har en bra affärsidé men inte tillräckligt med kapital för att genomföra den kan ett företagslån vara lösningen. Pengarna kan användas för att köpa in nya produkter eller maskiner, anställa fler anställda, investera i marknadsföring och mycket mer. Allt detta kan bidra till att öka företagets vinster och göra det mer lönsamt i det långa loppet.

Företagslån kan också användas för att täcka tillfälliga likviditetsproblem. Om företaget går igenom en tuff period och har svårt att betala sina räkningar kan ett företagslån hjälpa till att täcka dessa kostnader tills företaget är på fötter igen. Det är dock viktigt att komma ihåg att lånet måste betalas tillbaka, så det är viktigt att ha en plan för hur detta ska ske.

Ansök om företagslån nu →