Krea

Krea grundades under 2018 av ett team med lång erfarenhet från att ha startat och byggt en av Sveriges ledande lånejämförare för företag.

Låna 10 000 - 30 000 000 kr

Upp till 5 års återbetalningstid

Söker hos 24 långivare

Ansök om företagslån nu →

Krea: Framtidens lösning för företagslån

Framsteg och innovation gör livet enklare, och företagslån är inte undantaget. I en värld där digitaliseringen minskat avstånd och gränser, framträder Krea som ett ledande namn i Norden inom digitala jämförelser av företagslån. Denna ambitiösa vision växer ur en djup kärlek till teknisk innovation, som genomsyrar allt som Krea tar sig an.

Krea tar en fräsch och teknikdriven inställning till att lösa företagens finansiella behov. Med hjälp av avancerade tekniska lösningar kan företag ansöka om, jämföra och välja lån från en mängd olika långivare helt digitalt. Detta gör processen enkel, intuitiv och snabb, vilket är till stor hjälp för små och medelstora företag när de ska hitta det bästa möjliga lånealternativet för sina specifika behov.

Kreas historia och filosofi

Krea grundades 2018 av ett team med omfattande erfarenhet från Sveriges ledande jämförelseplattform för privatlån. Med sin starka förståelse för marknaden har de en djupgående insikt i de utmaningar som företagare står inför och strävar efter att skapa den bästa möjliga kundupplevelsen.

Krea bygger sin framtid på ett grundläggande engagemang för att underlätta företagares tillgång till finansiering. Med sina egna erfarenheter och insikter från att ha sökt företagslån förstår de utmaningarna som företagare ställs inför. Dessa insikter har lett till deras beslutsamhet att förenkla processen, förkorta ledtiderna och skapa en överlägsen kundupplevelse.

Kundorienterad service

Krea förstår att företagare vill fokusera på att driva sina verksamheter framåt, snarare än att bekymra sig om finansiering. Därför strävar de efter att införliva enkelhet, snabbhet och trygghet i alla sina tjänster.

Hur fungerar företagslån hos Krea?

Processen med att ansöka om företagslån hos Krea är både enkel och direkt. Företagare behöver bara följa tre enkla steg för att få tillgång till det bästa företagslånet för dem.

  1. Fyll i formuläret: Med hjälp av ett enkelt formulär och BankID, kan företagare snabbt och enkelt ansöka om ett företagslån. All information hanteras med högsta säkerhet, och Krea är alltid till hands för att hjälpa till med ansökan om det behövs.
  2. Välj det bästa lånet: Inom 24 timmar får företagare upp till åtta olika låneförslag, vilka de kan jämföra och välja det bästa alternativet för sina behov.
  3. Få pengarna på kontot: Slutligen, när du har valt det bästa lånet för dig, skriver du på lånehandlingarna, digitalt eller för hand. I många fall kan du ha pengarna på kontot samma dag.

Ett namn att lita på

Med det största nätverket av banker och över 7000 nöjda företag, har Krea byggt upp ett starkt förtroende i branschen. De erbjuder företagare möjligheten att få erbjudanden om företagslån och fakturaköp genom en enda ansökan, vilket ökar chanserna att få bästa möjliga ränta och villkor. Ansökan är enkel och helt kostnadsfri.

Villkor för företagslån hos Krea

Krea erbjuder lån som sträcker sig från 10 000 kr till 30 000 000 kr, med löptider från en månad till fem år. Lånevillkoren varierar baserat på vilken bank du väljer. Du får ditt låneförslag inom två dagar, och det krävs endast en kreditupplysning för att få tillgång till ett flertal lånemöjligheter.

Sammantaget är Krea en kostnadseffektiv och enkel lösning för att hitta det bästa företagslånet för ditt företag. Oavsett om du är en nystartad enskild firma eller ett etablerat företag med stor omsättning kan Krea hjälpa dig att hitta det lån som bäst matchar ditt företags behov och förutsättningar. Ta det första steget mot att säkra företagets finansiella framtid idag genom att ansöka om ett företagslån via Krea.

Ansök om företagslån nu →