BestRate

Bestrate Sweden AB grundades 2019 med ambitionen att vara den bästa plattformen på marknaden för att sänka låntagares räntekostnader på företagslån samt att ha flest anknutna Banker i Sverige. Deras vision är att företag enkelt ska kunna jämföra och sänka månadskostnaden på lån utan att behöva förhandla med bankerna.

Låna 140 000 - 3 000 000 kr

Låna som nystartat företag

Ränta från 2.95%

Upp till 5 års återbetalningstid

Ansök om företagslån nu →

BestRate: Din personliga låneförmedlare

BestRate har positionerat sig som en ledande aktör inom lånebranschen i Sverige. Företaget erbjuder en rad olika tjänster, inklusive företagslån, privatlån, billån och mer. Genom att agera som en låneförmedlare hjälper de dig att hitta det lån som bäst matchar dina unika behov och förutsättningar. Fokus ligger alltid på att göra låneupplevelsen så smidig och bekymmersfri som möjligt för dig som kund.

Företagslån via BestRate

Med BestRate är det lätt och snabbt att ansöka om företagslån. Allt som krävs är att du fyller i dina företagsuppgifter och lånedetaljer, inklusive det belopp du önskar låna och den period du avser att återbetala lånet under. Dessutom erbjuder BestRate möjligheten att samla dina lån för att förenkla din ekonomiska situation.

Efter att du skickat in ansökan, tar BestRate fram erbjudanden som är skräddarsydda efter dina unika förutsättningar. Du har sedan möjligheten att välja det erbjudande som passar dig bäst. På det här sättet sköter BestRate förhandlingarna med långivarna åt dig och du kan i lugn och ro välja det erbjudande som passar bäst för ditt företag.

Personlig service och snabb utbetalning

BestRate betonar vikten av personlig service och strävar alltid efter att hjälpa sina kunder att få det bästa möjliga lånet. Om du behöver hjälp under ansökningsprocessen kan du alltid ringa till deras kundtjänst för assistans. När du valt det erbjudande som passar dig bäst kan du förvänta dig att få lånet utbetalt samma dag.

BestRate samarbetar med en rad noga utvalda långivare, inklusive Lån & Spar Sverige, Komplett Bank, Credento, Moank AB och Froda – Monetise Capital AB. Genom dessa partnerskap kan de erbjuda sina kunder ett brett utbud av lånealternativ, vilket ger dem en större chans att hitta det lån som bäst passar deras unika behov.

BestRate prioriterar sina kunders säkerhet. De använder en etablerad säkerhetslösning som används globalt av ledande företag och de är fullt certifierade av Digicert. Med BestRate kan du känna dig trygg att dina personliga och finansiella uppgifter hanteras med högsta nivå av säkerhet och integritet.

Mer än bara företagslån

BestRate erbjuder även andra tjänster, såsom privatlån, billån, blancolån och lån för att konsolidera skulder. Oavsett vad dina lånebehov är, kan BestRate hjälpa dig att hitta det lån som bäst passar din situation.

BestRate har en tydlig och stark position på låneförmedlingsmarknaden i Sverige. Genom att erbjuda en smidig och effektiv ansökningsprocess, personlig service och ett brett utbud av lån, har de skapat en tjänst som verkligen lever upp till deras löfte om att vara din personliga låneförmedlare.

Oavsett om du söker företagslån, privatlån eller någon annan typ av lån, kan du räkna med BestRate för att hitta det lån som bäst matchar dina behov och förutsättningar. Med BestRate kan du lita på att få den hjälp och support du behöver för att göra det bästa möjliga lånevalet.

Ansök om företagslån nu →