Creddo

Creddo samarbetar med ledande långivare och banker inom företagslån. Med hög konvertering och snabba processer kande ge deras kunder den bästa tjänsten för jämförelse av företagslån. Grunden till den höga konverteringen är direkta integrationer med samarbetspartners, personlig service och automatiska processer.

Låna 10 000 - 10 000 000 kr

Söker hos 20+ långivare

Endast en kreditupplysning

Få svar inom 24h

Ansök om företagslån nu →

Företagsfinansiering från 10 000 kr till över 10 miljoner kr

Digitalisering och teknisk innovation har revolutionerat företagsfinansieringslandskapet, vilket har resulterat i uppkomsten av företag som Creddo. Creddo, en digital plattform för jämförelse av företagslån, gör det möjligt för företag att söka lån från över 20 långivare med endast en kreditupplysning via UC.

Specialist på företagslån

Creddo specialiserar sig på företagslån och strävar efter att göra det enkelt och snabbt för småföretagare att hitta rätt företagsfinansiering. De erbjuder en kostnadsfri tjänst som skickar låneansökningar till över 20 långivare, vilket ökar chanserna att hitta det mest fördelaktiga lånet. Creddo är registrerade hos Finansinspektionen, vilket ger ytterligare förtroende och säkerhet för företagare.

Enkel ansökningsprocess

Processen att ansöka om ett företagslån genom Creddo är smidig och okomplicerad. Företagare kan snabbt och enkelt fylla i en ansökan online via Creddos digitala tjänst. Inom 24 timmar på vardagar kommer långivare att presentera sina erbjudanden. Därefter är det upp till företagaren att välja det lån som passar deras verksamhet bäst.

Endast en kreditupplysning

Att ansöka via Creddo innebär att endast en kreditupplysning görs via UC, trots att din ansökan delas med över 20 långivare. Detta skyddar ditt företags kreditvärdighet, eftersom flera förfrågningar sker hos de långivare Creddo samarbetar med, utan att det påverkar din kreditupplysning.

Företagslån till alla företagsformer

Creddo förmedlar företagslån till både aktiebolag och andra vanliga företagsformer, inklusive enskilda firmor. Med bred erfarenhet av att förmedla lån till företag inom en mängd olika branscher, strävar Creddo efter att ge snabba svar inom 24 timmar och snabb utbetalning av pengar.

Låna över 10 miljoner kronor

För företag med behov av större lån erbjuder Creddo tjänster för lån över 10 miljoner kronor. De har tidigare förmedlat lån på över 100 miljoner kronor och inbjuder företag med hög omsättning att kontakta deras lånespecialister direkt.

Vanliga frågor om företagsfinansiering via Creddo

Creddo tillhandahåller svar på vanliga frågor om företagsfinansiering på sin webbplats. Dessa inkluderar information om vilka typer av företag som kan ansöka via Creddo, om ansökan är bindande, om endast en kreditupplysning krävs, om det krävs säkerhet för att få lån, hur Creddo kan vara kostnadsfritt för företagare, vilka Creddos samarbetspartners är, och varför BankID behövs på Creddo.com.

Creddo syftar till att underlätta företagsfinansiering och förse företagare med det bästa möjliga lånet för att hjälpa dem att växa och utveckla sina verksamheter.

Ansök om företagslån nu →