Corpia

Corpia har funnits sedan 2012 och är specialister på företagslån. Corpia gör en grundlig bedömning av ditt företag, och kan därmed erbjuda konkurrenskraftiga räntor till rimliga villkor. Corpia ställer heller inte krav på full personlig borgen.

Låna 100 000 - 3 000 000 kr

Upp till 36 månaders återbetalningstid

Inget krav på full personlig borgen

Ansök om företagslån nu →

Corpia hjälper företag i Sverige att växa

Låt oss ta en närmare titt på Corpia, en drivande kraft bakom tillväxten i företags-Sverige. Corpia är inte bara en finansiell institution, utan också en betrodd partner som stödjer varje företags unika behov.

Corpia förstår att varje företag är unikt. Därför anpassar de sina lån efter varje bolags specifika behov. De erbjuder en löptid på upp till 60 månader och utformar en skräddarsydd amorteringsplan baserad på ditt företags affärsplaner och verksamhet.

När ditt företag blir kund hos Corpia, tilldelas du en personlig kontaktperson. Denna kontaktperson finns där för att stödja dig genom hela processen, alltid redo att svara på frågor eller hantera eventuella förändringar som kan uppstå under lånansökningsprocessen.

Corpia stödjer din tillväxt

Corpia tror på ditt företag och visar det genom att erbjuda dig ett lån. De förstår att det kan uppstå oväntade händelser och därför vill de ge dig det finansiella stödet du förtjänar för att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för fortsatt tillväxt. Tillsammans med Corpia får ditt bolag möjlighet att expandera.

Ansök om lån kostnadsfritt

Med Corpia kan du ansöka om lån utan några dolda kostnader. Dessutom kan du själv göra en preliminär uträkning för att se hur mycket ett lån skulle kosta dig. Denna transparenta och öppna inställning gör att du alltid vet var du står finansiellt med Corpia.

Om Corpia

Corpia grundades år 2012 och har sedan dess förmedlat över 1,5 miljard kronor till landets småföretagare. Grundarna bakom Corpia har en lång erfarenhet av de utmaningar som småföretagare står inför när det gäller att få lån beviljade. Med tanke på det stora drivet för innovation och den gemensamma talangen i Sverige, ansåg de det vara nödvändigt att ta fram ett företagslån med rättvis ränta och bra villkor.

Corpia tror på företagslån som stärker företag på både kort och lång sikt. Deras lån skapar möjligheter och sätter inte företaget eller entreprenören i ekonomisk knipa. Corpia anser att det är viktigt att se potentialen i bolaget och tar in fler perspektiv än de traditionella låneförmedlarna.

När Corpia säger att de siktar på att växa tillsammans, menar de det verkligen. Trots att deras drivkraft och motivation till största del baseras på framgång och utveckling för företag i Sverige, har de som ambition att bli den finansiella partner som entreprenörer drömmer om, även utanför Sveriges gränser.

Corpia i praktiken: Finansiering av Panini Internazionale

Ett konkret exempel på Corpia i praktiken kan ses i deras finansiering av måltidskedjan Panini Internazionale. Sedan starten i början av 90-talet har kedjan legat i framkant med nyskapande lösningar, ett starkt fokus på hållbarhet och råvaror av högsta kvalitet. Med en ny digital plattform och ett långsiktigt samarbete med en ledande coffee shop-kedja, stod de väl rustade för fortsatt tillväxt och expansion – allt med stöd av Corpia.

Vanliga frågor om Corpia

Vad gör Corpia egentligen? Vilka bolag får ansöka om lån hos Corpia? Hur går man tillväga för att ansöka om lån? Dessa är bara några av de frågor som ofta ställs av intresserade företagare. I den här delen ger vi svar på några av de mest frekventa frågorna och erbjuder en djupare inblick i Corpia’s verksamhet och processer.

Ansök om lån hos Corpia

Alla företag som är registrerade i Sverige och uppfyller vissa grundläggande kriterier kan ansöka om lån hos Corpia. För att ansöka om lån hos Corpia behöver du fylla i en ansökan som vanligtvis kan göras online via Corpia’s webbplats. Ansökan kommer att kräva viss information om ditt företag, inklusive dess finansiella historik och framtidsplaner.

Efter att ansökan har skickats in kommer den att granskas av Corpia, som sedan kommer att fatta ett beslut om att bevilja eller avslå lånet baserat på den information som tillhandahålls.

Corpia strävar efter att göra låneansökningsprocessen så enkel och smidig som möjligt för sina kunder. De tror på att bygga långvariga, fördelaktiga relationer med företag de samarbetar med och de arbetar ständigt för att erbjuda bästa möjliga service till sina kunder.

Med Corpia vid din sida kan du känna dig säker på att ditt företag har den finansiella styrkan för att växa och blomstra. Utforska möjligheterna med Corpia idag och ta ett steg närmare att realisera ditt företags fulla potential.

Ansök om företagslån nu →